WORKSHOP – SELVVANNENDE PALLEKARMER

tagtomat intern
Drømmer du om å få satt opp plantekasser i bakgården, på jobben eller på et gatehjørne i nærheten, men gruer deg til å måtte drasse vann eller mase på naboer for å sørge for å vanne godsakene du dyrker nok? Eller har du kommet hjem fra ferie og oppdaget at grønnsakene og urtene som du la inn så mange timer med på forsommeren, har visnet mens du har vært borte, til tross for rekordvåt juli?

Lær å lage pallekarm-bed med dobbel bunn som klarer seg i ukesvis uten vanning!

Vi har besøk av Mads Boserup Lauritsen som driver bedriften TagTomat i København, som spesialiserer seg på innovativ urban dyrking. Mads har utviklet modellen med selvvannende kasser med dobbelt bunn, som baserer seg på gjenbruksmaterialer og smarte løsninger som alle kan gjennomføre.

Vi er på Vaterland lørdag 8. august og søndag 9. august kl 12-19 og snekrer, bygger, fyller med jord, planter og koser oss. Stikk innom for å hjelpe til – og samtidig lærer du hvordan du selv kan gå fram for å lage en liknende minihage.

Workshop’en er en del av et nytt prosjekt for å blåse liv, og skape inkluderende aktiviteter i Vaterlandsparken. I tillegg til plantekasser med urter og grønnsaker til allmen glede, vil det også etableres utendørs XL sjakk som blir åpent hver dag utover hele høsten. Følg Sjakkplassen på facebook for løpende informasjon om prosjektet og aktiviteter.

Facebook-arrangement finner du her.
tagtomat klimakvarter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s