MASTERCLASS MED STEPHEN BARSTOW

Stephen bor i Malvik og har viet 30 år til å prøve ut et 2.000-tallsforskjellige grønnsaker i sin hage, de fleste flerårige og flere av dem vanlige stauder i norske hager. Det er lite sannsynlig at noen annen har prøvd så mange forskjellige arter av spiselige planter, og dette i et område der han ble advart, som ung vegetarianer på 80-tallet, skulle være for kaldt å dyrke grønnsaker! Hans salat bestående av 538 sorter i 2003 ga ham tittelen «Extreme Salad Man». Stephens bok «Around the World in 80 plants: an edible perennial vegetable adventure for temperate climates» er publisert 19. november 2014 i Storbritannia.

Kurset blir en tur verden rundt på jakt etter spennende flerårige grønnsaker og spiselige stauder. Alle vekstene har Stephen testet i sin hage i Malvik like øst for Trondheim og flere vil dere kjenner igjen som matplanter. Her vil du helt sikkert få inspirasjon til nye ting du kan dyrke selv!

Dette er en unik mulighet til å gå i dybden i en mindre gruppe for å lære mer enn det man gjør av et enveis-kommunikasjon i et kort foredrag i et stort seminarlokale. Kurssted: Oslo (adresse ikke fastsatt).

Kursavgift: 400,-, påmelding via https://www.deltager.no/flerarige_gronnsaker_og_spiselige_stauder_07072015

Det blir anledning til å kjøpe og få signert Stephens bok Around the World in 80 edimentals» for kr. 200,- (kun kontant).

stephen

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/915342135184729/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s