NY FILM: GROWING CITIES

MAJOBO og Mathallen Oslo inviterer til Norgespremiere på roadmovie om urbane dyrkeprosjekter i USA

To amerikanere, Dan Susman og Andrew Monbouquette, pakker bilen og reiser USA på kryss og tvers for å besøke forskjellige dyrkeinitiativer og møte menn og kvinner som viser nye måter å dyrke og distribuere sunn mat. Underveis oppdager de at dette ikke bare handler om mat men om å bygge gode lokalsamfunn der folk bidrar til fellesprosjekter og får påskudd for å treffes og å snakke sammen. Resultatet ble filmen «Growing Cities – A Film About Urban Farming in America» som kom ut i 2013.

Nå inviterer Majobo og Mathallen Oslo til Norgespremiere og dokumentarkveld i Matsalen (2. etg i Mathallen, vis-a-vis for Kulinarisk Akademi). Arrangementet er gratis. Vi har åpen bar med både vin og øl, samt økologisk kinosnacks. Dokumentarfilmvisninger med fokus på «Fra jord til bord» er et månedlig arrangement som finner sted hver siste onsdag i måneden i Mathallen, hver gang med en ny film som inspirerer til å engasjere deg i mat og jord, der du bor.

I etterkanten av filmen håper vi at så mange som mulig blir igjen for litt MAJOBO-mingling, dette er en glimrende mulighet til å møte andre likesinnede, og utveksle idéer og inspirasjon.

Tid: 26/3 kl 19:00 – 21:00
Sted: Matsalen, 2. etasje i Mathallen, Maridalsveien 17, Oslo

Growing Cities Trailer from Growing Cities Movieon Vimeo.

Facebook-arrangement finner du her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s