BLI MED, DESIGN GATEBED

I samarbeid med Sparebankstiftelsen, og som en del av 150 års jubileet for Munch, har Urtehagen på Grønland fått 200 000,- til å gjennomføre et hageprosjekt langs hele Motzfeldts Gate i 2014.

Prosjektet består i 100 plantekasser som skal plasseres langs solsiden av Motzfeldts Gate, fra Grønlandsleiret og til Jens Bjelkes Gate.

Kassene skal ha en visuell tilknytning til Edvard Munchs kunst, spesielt mht fargevalg; dette er du fri til å tolke hva betyr. De må tilpasses til å stå langs fortauet, og å stå ute i vær og vind. De må være stødige, og til en viss grad mobile (de må være relativt enkle å flytte når sesongen er over). De kan ikke være for dype – de må ikke skape problemer for fotgjengere ved at de tar opp for mye plass. Materialvalget er fleksibelt men vi ser positivt på gjenbruk og naturlige materialer. De må være egnet å dyrke i, m.a.o. må det tilrettelegges for god drenering og for jord dyp nok til å f.eks dyrke poteter. Det legges også vekt på det estetiske; dette skal være et prosjekt som skaper nabolagsstolthet!

Har du en god idé til hvordan disse plantekassene skal se ut? Send ditt forslag, sammen med en prosjektbeskrivelse og et budsjett. Budsjettet bør ta hensyn til at gaven fra Sparebankstiftelsen også skal dekke oppfølging av prosjektet, frø, planter, arrangementer m.m. Vi ser derfor for oss en total kostnad på prosjektplanlegging, materialer og gjennomføring på inntil 70 000,-. Lavere kostnader gir oss mer rom til å investere i det sosiale omkring kassene, som er viktig for oss; – du oppfordres derfor til å være nøysom i ditt budsjett..

Prosjektforslag, beskrivelse og budsjett sendes på e-post til helenegallis@gmail.com, frist for innsendelse er 10. februar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s